fbpx
Follow us

Gino is sinds 1970 een begrip in Oostende.

Na de overname door Tom en Pat in 2005, is Gino Verhuur uitgebouwd tot een heus fietsbedrijf dat het fietsen in al zijn facetten wil belichten.

Persoonlijk, en als winkel, zijn wij ervan overtuigd dat fietsen dé toekomst is voor onze steden en de moderne maatschappij. Uiteraard moet fietsen dan onder (bijna) al de omstandigheden een leuke aangelegenheid zijn.

Wij weten al dat dit kan, en helpen je graag om dit samen met ons te komen ontdekken. Kom zeker eens langs en met veel plezier delen we onze ervaringen en #CyclePassion.

Welkom en tot binnenkort in 1 van onze 2 vestigingen.

ps: op onze website vind je veel info, maar een bezoek is en blijft de enige manier om ons uniek concept te leren kennen.

Onze locaties

46

#GinoBikes - VERKOOP

 VERKOOP  en  ONDERHOUD/HERSTELLING  van fietsen, fietsaccessoires en fietskledij

40

#GinoCarts - VERHUUR

 VERHUUR  van gocarts en fietsen

Open tijdens weekends en schoolvakanties (bij gunstig weer).

Groepen (vanaf 20 personen): reserveren kan via email

MAAK EEN AFSPRAAK

#GINOBIKES IS  OPEN  EN  VRIJ  TOEGANKELIJK

We adviseren je wel een afspraak te boeken voor info/aankoop van een fiets. Op die manier garanderen we een  personal assistant  bij je bezoek. En kunnen we je dus zeker alle gewenste info geven.

IK WIL GRAAG ...

DE SHOWROOM BEZOEKEN + -
Onze showroom is vrij toegankelijk

Dus kom gerust langs om onze mooie fietsen en (fiets)accessoires te komen ontdekken.

Mocht je dromen van een nieuwe fiets en graag een testrit willen maken en/of ons advies, dan vragen we je een afspraak te maken. Op die manier kunnen we je garanderen dat er iemand van ons #GinoTeam de nodige tijd voor je zal vrijmaken.

EEN TESTRIT MAKEN + -
MAAK HIER JE AFSPRAAK

Bij het maken van een keuze voor een nieuwe fiets is het testrijden zéér belangrijk. Daarom dat wij er ook steeds op drukken dat je de tijd vrijmaakt om ook een testrit te maken met je eventuele toekomstige fiets. Met elke fiets uit onze showroom mag gefietst worden.

Dus indien je graag een testrit wil maken en/of ons advies, kan je via onderstaand formulier of telefonisch een afspraak maken.

Bij een afspraak garanderen we dat er iemand van ons #GinoTeam de nodige tijd voor je zal vrijmaken. En dus kan begeleiden/bijstaan in de aankoop van je nieuwe droomfiets.

ADVIES IVM MIJN NIEUWE FIETS + -
MAAK HIER JE AFSPRAAK

Omdat wij de aankoop van een nieuwe fiets belangrijk vinden, willen we er heel graag de nodige tijd voor vrijmaken. Dus indien je graag een testrit wil maken en/of ons advies, kan je via onderstaand formulier of telefonisch een afspraak maken.

Bij een afspraak garanderen we dat er iemand van ons #GinoTeam de nodige tijd voor je zal vrijmaken. En dus kan begeleiden/bijstaan in de aankoop van je nieuwe droomfiets.

EEN FIETS LEASEN + -
MAAK HIER JE AFSPRAAK

Kan/mag je via je werkgever een fiets leasen? Dan helpen we je heel graag verder en werken we samen met de meeste leasemaatschappijen. Vermits dat de aankoop van een fiets (via leasing)  wat tijd in beslag neemt, vragen we je om via onderstaand formulier of telefonisch een afspraak te maken.

Bij een afspraak garanderen we dat er iemand van ons #GinoTeam de nodige tijd voor je zal vrijmaken. En dus kan begeleiden/bijstaan in de aankoop van je nieuwe droomfiets.

PRIVATE SHOPPING (ACCESSOIRES) + -
MAAK HIER JE AFSPRAAK

#GinoBikes is ???? en ???? toegankelijk, maar met een afspraak garanderen we een personal assistant bij je bezoek.

MIJN NIEUWE FIETS OPHALEN + -
MAAK HIER JE AFSPRAAK

Sta je te popelen om je nieuwe fiets te komen ophalen, maak dan snel een afspraak via onderstaand formulier of telefonisch. Bij de ophaling maken we graag nog even tijd voor je vrij om de fiets nog even te overlopen en je veilig op weg te helpen.

MIJN FIETS LATEN HERSTELLEN + -

We hebben van het begin (2008) gekozen om met onderhoudsarme fietsen te werken. Dit wil echter niet zeggen dat onze fietsen niet genieten van een (jaarlijks) onderhoud of dat deze pechvrij zijn. Om je zo kort mogelijk te ontgriefen, hebben we een eigen werkwijze. Via onderstaande knop ontdek je alles ivm de werking van onze werkplaats.

EVEN LANGSKOMEN (B2B) + -

Uiteraard zijn we steeds op zoek naar nieuwe producten en willen we op de hoogte blijven ivm de ontwikkelingen van onze gekende producten. Omdat we graag tijd maken voor onze leveranciers EN klanten, kan je hieronder een afspraak boeken, zodat we even samen aan de tafel kunnen zitten.

#samensterk - #staysafe

#TeamGino

Testpiloot

Bas Vanderhoeght

Zaakvoerder

Pat Vermeersch

Zaakvoerder

Tom Vanderhoeght

Administratie @ #GINOBIKES

Xavier Deroo

Testpiloot

Nel Vanderhoeght

Techniek @ #GINOBIKES

Tom André

Verhuur @ #GINOCARTS

David Wilssens

Verkoop @ #GINOBIKES

Jonas Sabbe

Testpiloot

Flo Vanderhoeght

Exclusief bij #GinoBikes

Naast een unieke verzameling van kwaliteitsmerken, bieden we bij #GinoBikes heel wat unieke extra's.

EXCLUSIEVE SERVICE NAVERKOOP

Onze werkplaats is (door de drukte) exclusief voorbehouden voor eigen klanten en fietsen van merken/modellen die we momenteel verkopen (ongeacht waar ze werden aangekocht). Voor onderhoud werken we steeds op afspraak, waardoor je je fiets dezelfde dag nog terug hebt.

TESTEN? NATUURLIJK!

Vermits we graag werken vanuit onze eigen ervaringen, willen we dat je deze zelf ook kan ervaren. Daarom hebben we een hele vloot testfietsen (bakfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, trekkingfietsen, racefietsen en vouwfietsen) voor je klaar staan.

SERVICEPAS

Onderhouden/herstellingen van je fiets kan je betalen met de #GinoServicePas. Bij aankoop van een fiets ontvang je steeds gratis een #GinoServicePas. Bij aankoop van een servicepas laden we 10% extra bedrag op waardoor je 10% korting hebt op al je onderhouden/herstellingen.

ZWIFTEN

Wij zijn een ZWIFT / WAHOO Experience Centre. Heb je zin om je eens in het zweet te fietsen in onze paincave? Boek nu een sessie. Wij adviseren om een handdoek en drinken mee te brengen. Prijs: een vrijwillige bijdrage voor het goede doel.

EN VOORAL

WE BIKE

ONZE EIGEN ERVARINGEN

Onze producten zijn (bijna) allemaal geselecteerd op persoonlijke behoeften om het fietsen in ons dagelijks leven (functioneel en recreationeel) te verbeteren en of aangenamer te maken. Hierdoor hebben we allemaal veel ervaring met onze producten en adviseren we je niet vanuit een catalogus, maar vanuit onze praktijkervaringen.

FIETSERVARINGEN/-TIPS

Wij fietsen graag en liefst zo veel (en ver) mogelijk.

Maar na een tijdje wil een mens wel eens iets anders zien dan wat er zich rond de eigen kerktoren bevindt. Doordat wij in Oostende werken/wonen is dit laatste net nog iets moeilijker omdat we maar een halve cirkel hebben als actieradius. Maar uiteraard is er voor ieder probleem een oplossing. We geven je hier graag enkele tips waardoor wij het fietsen leuk weten te houden. Ook verduidelijken we enkele termen zoals “LTC“, “Tegels jagen”, “BRM“, … die je wel eens in onze strava verslagen ziet passeren.

Strava + -

Strava is DE tool/app die al je fietsgegevens verzamelt. Leuk is dat je de (sport)activiteiten van je (fiets)vrienden kan volgen. Wat er weer voor zorgt dat je getriggerd wordt om nieuwe activiteiten/avonturen te plannen. Zowel Strava als z’n partners lanceren regelmatig challenges (rij zo lang, zo veel, …) welke een motivatie kunnen zijn om te gaan fietsen.

www.strava.com
PS: NIET OP STRAVA IS NIET GEREDEN 😉
KOMOOT + -

Deze tool/website krijgt onze voorkeur om routes voor te bereiden. Inschrijven is gratis, maar door een eenmalige betaling te doen, krijg je toegang tot alle kaarten (de volledige wereld). Leuk is dat je mensen kan uitnodigen, waarbij iedere deelnemer steeds de laatste versie van je route heeft.

Tips:

 • Maak zeker gebruik van de verschillende kaart-layers (open cycle map, google satellite) om je route te verfijnen en de mooie wegen te gebruiken.
 • Maak gebruik van de highlights.
 • Als Komoot je niet langs een bepaald punt wil laten rijden, wil dit zeggen dat het niet met de fiets bereikbaar is.
 • Speel zeker eens met de verschillende fietstypes (dit levert verschillende routes op).
www.komoot.com
LTC - Long Term Challenge + -

Het doel van deze challenge is om alle gemeentes (581) van België in te kleuren. Een gemeente kleur je in door op het grondgebied te passeren. Het leuke aan deze challenge is dat je verplicht wordt te gaan fietsen waar je nog nooit geweest bent en dus heel wat mooie streken ontdekt. Wie echt gemotiveerd is, kan Nederland en Luxemburg ook doen.

www.longtermbechallenge.be
Tegeltjes jagen - Statshunters + -

Bij deze challenge is het de bedoeling om een zo groot mogelijke matrix/cluster van tegels te rijden. Een tegel is een vierkant van een mijl op een mijl. Dus de hele kaart is verdeeld in zo’n tegeltjes. Het inkleuren gebeurt door een tegel te rijden. Je zal merken dat bepaalde tegels best moeilijk zijn omdat ze (bijna) volledig op privé-terrein of onbereikbaar gebied liggen.

www.statshunters.com
Eddington nummer - Statshunters + -

De website statshunters biedt nog heel wat meer dan enkel de tegels. Deze website gaat een diepgaande analyse maken van je strava-gegevens. 1 Van die gegevens is je Eddington-nummer. Dit nummer geeft aan wat het hoogste aantal kilometers is waarvan je een gelijkwaardig aantal ritten hebt gereden.

Dus als je Eddington-nummer 100 is, heb je (minstens) 100 ritten gemaakt van minstens 100km.

www.statshunters.com
BRM - lange afstand fietsen + -

BRM of “Brevet Randonneurs Mondiaux” zijn georganiseerde fietstochten van minstens 200km. De charme van deze tochten is dat je een hele dag (en nacht) samen met onderweg bent en dat je een mooie route rijdt. Onderweg verzamel je stempels op vaste of vrije controlepunten.

www.randonneurs.be
Cyclefood + -

ETEN/SNOEPEN om te FIETSEN, FIETSEN om te ETEN/SNOEPEN is een heel belangrijke slogan van ons. Als je veel fietst dien je je calorieën aan te vullen en dit kan je niet beter doen dan op zoek te gaan naar lekkere zaken. Wij zijn enorme fans van koffie/-boterkoeken, taartjes, pizza’s, hamburgers, snickers EN PLATTE SANDWICHES. Bij deze laatste is de regel: één per gepland uur fietsen.

Enkele topadresjes: Bakkerij Painture (Oedelem), Bakkerij Vandooren (Diksmuide), Bakkerij Werrebrouck (Veurne), Koffie/Patisserie Chouconut

LEASING / BEDRIJFSFIETS

#GinoBikes, een betrouwbare leasepartner

Een succesvol leaseverhaal zorgt voor VEEL fietsplezier. Hiervoor heb je 3 zaken nodig:
1. TOP (kwaliteits)merken
2. Een TOP service naverkoop
3. Betrouwbare leasebedrijven/-partners
1 En 2 hebben wij standaard in huis, dus was het voor ons logisch om als 1 van de eerste fietswinkels in België op zoek te gaan naar betrouwbare partners om onze merken en service te combineren in een succesvol leaseverhaal.
Zo zijn we vandaag oa partner van:
Leasing-B2Bike
Leasing-CycleValley
Leasing-KBC
Leasing-LeaseABike
Leasing-O2O
Leasing-TeamCyclis

DE BEDRIJFSFIETS: DE FISCALE EN SOCIALE VOORDELEN (lees meer) + -

Fietsen die ter beschikking worden gesteld aan het personeel of bedrijfsleider om er woon-werkverkeer mee te doen, worden fiscaal aangemoedigd.

Dit geld voor alle types fietsen – zowel voor gewone fietsen als voor de elektrische fietsen.

Volgende kosten komen in aanmerking voor de 100% aftrek voor de werkgever:

 • Aankoop van fietsen en toebehoren (zoals een fietshelm).
 • Onderhoud van de fietsen.
 • De fietsenstalling zelf: aankoop, bouwen of verbouwen van een onroerend goed om een fietsenstalling te installeren.
 • Kleedruimte of sanitaire voorzieningen: aankoop, bouwen of verbouwen van een onroerend goed om een kleedruimte of sanitair (al dan niet met douches) te installeren.

Fietsen moeten lineair worden afgeschreven op ten minste drie jaar.

FISCAAL:

 • Voor de werknemer: het voordeel van alle aard dat uit deze terbeschikkingstelling voortvloeit, is volledig vrijgesteld van belasting voor de werknemer op voorwaarde dat hij de bedrijfsfiets ook gebruikt voor zijn woon-werkverplaatsingen.
 • Voor de werkgever: het voordeel is volledig aftrekbaar voor de werkgever.

SOCIAAL: Het voordeel is niet onderworpen aan sociale zekerheidsbijdragen voor zover de fiets enkel gebruikt wordt voor woon-werkverplaatsingen en voor beroepsmatige verplaatsingen.

Wanneer werknemers een kilometervergoeding ontvangen voor de verplaatsing die ze maken met de fiets voor hun woon – werk verkeer dan is die vrij van belastingen en sociale bijdragen, ten belope van een maximumbedrag van 0,22 euro/km. Voor de werkgever is deze kost volledig aftrekbaar. Deze regeling mag gecumuleerd worden met de gratis ter beschikking stellen van de fiets.

Bron: Alaska (Kortrijk, Ieper)

Als je beslist om uw woon–werkverkeer of woon-schoolverkeer (geheel of gedeeltelijk) met de fiets te doen, is het belangrijk dat je kiest voor een betrouwbare veilige fiets die voorzien is van alle comfort (verlichting, remmen, stabiel kader,…) maar vooral dat deze lekker fietst. Want uiteindelijk moet deze verplaatsing vooral leuk zijn, vermits we die heel vaak gaan doen.

Dus ja, een beetje investeren in dit alles kan geen kwaad, maar weet dat je er héél veel voor in de plek krijgt en dat de meeste fietsen ongeveer de prijs zijn van een optie in de autowereld.

Het type van fiets is uiteraard heel gevarieerd en hangt volledig af van wat je dient te vervoeren, afstand en omstandigheden:

 • Gewoon gebruik: de betere stadsfiets of trekkingfiets (al dan niet elektrisch)
 • Vervoer van kinderen en/of vracht: bakfietsen al dan niet elektrisch
 • Gedeeltelijk vervoer en in combinatie met openbaar vervoer of de wagen: vouwfietsen van Brompton

ONZE MERKEN // FIETSEN

Sinds het begin van #GinoBikes zijn we steeds op zoek gegaan naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit was een hele zoektocht met heel wat ervaringen met verschillende merken (waaronder enkele zéér bekende) en vooral een heel leerrijk traject. Dit zorgde ervoor dat we soms afscheid dienden te nemen van een (bekend) merk omdat dit voor een andere strategie koos en deze niet meer overeenkwam met onze normen.
Daarom zijn we vandaag ook zo trots dat we je zo'n mooie verzameling van A+ merken kunnen aanbieden.
Belangrijke kanttekening, wij verkopen alleen producten waar we 100% achterstaan, dus wij durven zeker nee zeggen. Hierdoor vind je vandaag alleen A+ merken binnen elk segment van de fietswereld.

#GinoCarts

“Gino” al meer dan 50 jaar een begrip

Sinds meer dan 50 jaar is de naam “Gino” onherroepelijk verbonden aan gocarts, billekarren of cuistaxes in Oostende. Naast de traditionele gocarts voor één of meerdere personen, verhuren we ook fietsen (elektrische en/of gewone), bakfietsen en tandems.
De openingsuren zijn variabel, dit wil zeggen dat ze meegaan met de seizoenen.

Naast onze gewone verhuuractiviteiten, staan wij steeds paraat om van je evenement, feest of dergelijke een spetterende dag te maken.

Wij stelden zelf een fotozoektocht samen. Deze maakt je gocartritje tijdens je teambuilding, sportdag of familieweekend net iets leuker. De tocht bestrijkt groot Oostende. Je zal dus een groot deel van de “Stad aan Zee” te zien krijgen.

LITTORALIS

Littoralis brengt thematische wandelingen, fietstochten en lezingen langs 67 km Belgische kust. De rijke geschiedenis en cultuur van de verschillende kustgemeenten staan hierin centraal. We vertellen verhalen over vissers en kapers, over havensteden en polderdorpen, over paters en geuzen, over bezetters en bevrijders en over de eeuwenoude krachtmeting met de zee.

OP DE DIJK VAN OOSTENDE – MET GOCARTS

De Oostendse dijk herbergt een schat aan verhalen: de ondergrondse gangen die de scheve levenswandel van Leopold II verborgen, het leven in de sjieke villa’s uit de belle époque, de ruzies tussen het stadsbestuur en Leon Stijnen, de architect van het kursaal, de bouw van de nieuwe Atlantikwall,…

We stappen met z’n allen op de ‘billenkar’ en rijden van de ‘Drie Gapers’ tot het Zeeheldenplein. Onderweg stoppen we even voor een drankje en echte, dagverse Oostendse gérnoazen.

DITJES EN DATJES OP DE FIETS

We snuiven de sfeer op van het Oostende van weleer. We fietsen langs het recent heraangelegde Maria-Hendrikapark, de Venetiaanse gaanderijen, de Wellington renbaan en de koninklijke paardenstallen. Onderweg ontdekken we een paar mooie Belle Epoquehuizen.

AMUSE GUEULE OP DE FIETS

Het beproefde recept blijft, alleen wandelen we niet, maar fietsen we van het ene restaurant naar het andere. Zo trappen we ons een weg van aperitief tot dessert. Tussen de vier gangen door ontdekken we dat Groot-Oostende echte pareltjes bevat.

A’PETIT OP DE FIETS

Vergelijkbaar met Amuse Gueule op de fiets alleen korten we de tocht een uurtje in!

BEDANKT

- Jaafar Vandenberghe -

"Zeer goeie service en int westvlaams ook nog !"

- Jaafar Vandenberghe - Klant -

- Martine Boonen -

"Online pakje besteld en onmiddellijk opgestuurd gekregen mét handgeschreven kaartje. Super!"

- Martine Boonen - Klant -

- Katrijn Verhelst -

“Een fietsonderhoud is altijd wat me-time. Ik fiets ’s morgens met de fiets van Brugge naar Oostende. Bespreek het onderhoud, neem een koffie en geniet. Na het onderhoud rij ik (gesmeerd) weer naar Brugge.”

- Katrijn Verhelst - Klant -

- Roel Van Damme -

"Als je erin slaagt je klanten te laten poseren voor een naaktkalender voor het goede doel ben je héél goed bezig en mag je wel spreken van een speciale band met je klanten."

- Roel Van Damme - R-Cycle -

- Lies Vandeweerdt -

"Superleuke shop met erg fijne mensen erin, altijd vernieuwend en zeker een plek om elke keer een bezoekje te brengen als we vanuit Hasselt naar Oostende komen! TOP!"

- Lies Vandeweerdt - Klant -

- Dieter Dehaemers -

"Onlangs één van mijn beste aankopen gedaan: een elektrische brompton. De fiets heeft een hoog apple-gehalte: alles is doordacht, gebruiksvriendelijk en zeer goed afgewerkt. Ik had al wat opgezocht op internet maar je moet de fiets echt kunnen testrijden om de waarde te kunnen inschatten. Dat was daar mogelijk en je merkt dat ze veel ervaring hebben als brompton dealer. Aanzienlijke voorraad fietsen zodat je geen maanden moet wachten op je nieuwe fiets. Zeker een aanrader!"

- Dieter Dehaemers - Klant -

- Nathalie Cox -

"Tobias en ik worden vrolijk van de passie die jullie hebben voor het product én voor het vak. We zijn onder de indruk van de informele sfeer, de zeer deskundige adviezen en de hartelijke wijze waarop wij zijn bejegend door Tom, Steven en Dimitri. Zoek je een nieuwe fiets? Ga naar Gino."

- Nathalie Cox - Klant -

- Leen Boucké -

"Een bezoekje aan jullie fietsshop is altijd een plezier - genieten van met de fiets te rijden staat bij jullie voorop - een aanrader !!"

- Leen Boucké - Klant -

- Keiron Hillhouse -

"Really cool shop,great range of products and super helpful advice..."

- Keiron Hillhouse - Klant -

- Jan Tahon -

"Prachtige zaak met topproducten. Wel hogere prijzen maar dit is perfect te verantwoorden vanwege de kwaliteit die wordt geboden. Helaas soms wat te ver uit mijn eigen buurt om langs te gaan."

- Jan Tahon - Klant -

- Gianmarco Mioni -

“No matter what you are after, as always, Pat and Tom’s expertise will be at your service. Pat and Tom you are our Brooks Dealer of the Year! Congratulations!”

- Gianmarco Mioni - Brooks England -

- Jan Sarrazijn -

"Uitstekende service. Prijs/kwaliteit top! Goed bezig!"

- Jan Sarrazijn - Klant -

- Mathieu Masquelier -

"Magnifique boutique. Staff super gentil et très à l'écoute. Vaste choix de vélos de ville et de cyclotourisme de grande qualité. Le plaisir de se déplacer à vélo commence ici."

- Mathieu Masquelier - Klant -

- Marjan Linten -

"Super service bij Gino Carts! Dankjewel om mijn Nihola bakfiets zo mooi in orde te brengen, ik ben er heel tevreden mee! Top team Tom en compagnie"

- Marjan Linten - Klant -

- Isabelle Vandemaele -

"Top service, prachtige winkel, vriendelijke en professionele service!"

- Isabelle Vandemaele - Klant -

- Laura De Coeyer -

"Goede service, vriendelijke mensen met kennis van zaken! Mooie ruime winkel ook, met ruim aanbod."

- Laura De Coeyer - Klant -

TESTEN? NATUURLIJK!

Wijzelf zijn heel overtuigd van de producten die we selecteren om in onze winkel aan te bieden. De meeste van deze producten gebruiken we op één of andere manier zelf. Wat er natuurlijk voor zorgt dat we niet enkel als verkoper of technieker ervaring hebben met onze producten, maar ook als gebruiker en daarin maken we het verschil.
Door al deze ervaringen kunnen we je heel veel vertellen over hoe een zadel zit, een fiets rijdt een licht schijnt ed, maar uiteraard willen we je ook de mogelijkheid bieden om dit zelf in de praktijk te ervaren. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van testfietsen, -zadels en andere producten.

Een zadel is een zéér persoonlijk iets, daarom dat we een uitgebreide collectie testzadels hebben van Brooks, Fizik en Prologo. Heb je last van zadelpijn of wil is je zadel aan vervanging toe, kom gerust langs om er eentje te testen. Wij plaatsen ze met plezier op je fiets.

Als ervaren fietser, zijn we begonnen met kaarten, later overgestapt op navigatie via smartphone, om uiteindelijk te belanden bij de echte fietsgps-toestellen. Wij gebruiken zelf de toestelen van Wahoo, Sigma en Lezyne op onze fietsavonturen. Wil je zelf dit eens ervaren, kom langs, vertel ons over je fietsplannen en met veel plezier ontlenen we je een testgps.

Bij het maken van een keuze voor een nieuwe fiets is het testrijden zéér belangrijk. Daarom dat wij er ook steeds op drukken dat je de tijd vrijmaakt om ook een testrit te maken met je eventuele toekomstige fiets. Met elke fiets uit onze showroom mag gefietst worden.

Wil je een begeleide testrit maken? Dan nemen we je graag mee op 1 van de ritten van onze fietsclub, de N8RIDdERS. We trachten dan een parcours te rijden waarin je de verschillende eigenschappen van de fiets kan ervaren.

Wij hebben een hele vloot testfietsen voor je klaarstaan die voor een uitgebreidere testrit ontleent kunnen worden:

BAKFIETS + -

 • Larry vs Harry Bullitt
 • Larry vs Harry eBullitt  ELEKTRISCH 
 • Nihola 4.02
 • Nihola Low
 • Riese und Müller Packster 40  ELEKTRISCH 
 • Riese und Müller Packster 60  ELEKTRISCH 
 • Riese und Müller Packster 80  ELEKTRISCH 
 • Riese und Müller Load 60  ELEKTRISCH 
 • Riese und Müller Load 75  ELEKTRISCH HIGHSPEED 
 • Urban Arrow Shorty  ELEKTRISCH 
 • Urban Arrow Family  ELEKTRISCH 
 • Winther Kangaroo Luxe  ELEKTRISCH 

ELEKTRISCHE FIETS (ook HiSpeed) + -

 • Riese und Müller Superdelite  HIGHSPEED 
 • Riese und Müller Delite  HIGHSPEED 
 • Riese und Müller Supercharger2  HIGHSPEED 
 • Riese und Müller Charger3  HIGHSPEED 
 • Riese und Müller Charger3 Mixte  HIGHSPEED 
 • Riese und Müller Multicharger
 • Riese und Müller Multicharger Mixte
 • Riese und Müller Homage
 • Riese und Müller Culture
 • Riese und Müller Nevo GT  HIGHSPEED 
 • Riese und Müller Nevo
 • Riese und Müller Roadster
 • Riese und Müller Roadster GT
 • Riese und Müller Roadster Mixte GT
 • Riese und Müller Cruiser
 • Riese und Müller Cruiser Mixte
 • Riese und Müller Swing3
 • Riese und Müller Swing2
 • Riese und Müller Tinker

MOUNTAINBIKES + -

 • Orbea Alma M15
 • Orbea OiZ M10
 • Orbea OiZ H10
 • Orbea Wild FS H25  ELEKTRISCH 
 • idworx Rockn’ Rohler Rough Spec
 • idworx Rockn’ Rohler Power Spec
 • idworx Rock oPinion Power Spec

TREKKINGFIETS + -

 • idworx All Rohler Urban Spec
 • Santos Tandem Double Travel 2

RACEFIETS / GRAVELBIKE + -

 • Orbea Orca M20i LTD-D
 • Orbea Avant M20D
 • Orbea Terra M31
 • Orbea Gain M30  ELEKTRISCH 
 • Orbea Gain D20  ELEKTRISCH 

VOUWFIETS + -

 • Brompton S2L
 • Brompton M3L
 • Brompton M6L
 • Brompton H3L
 • Brompton H6R
 • Brompton S2L
 • Brompton M6L  ELEKTRISCH 
 • Brompton H6L  ELEKTRISCH 

ONZE MERKEN // ACCESSOIRES & KLEDIJ

Wij zijn HEEL fier om zo’n mooie verzameling van TOP-merken aan te bieden in onze winkel. Zeer regelmatig worden er nieuwe mooie merken toegevoegd aan deze lijst. Kom ze gerust ontdekken/beleven in onze fietsenwinkel.

ONZE FIETSVAKANTIES

Zelf fietsen we héél veel en trachten we de meeste van onze verplaatsingen met de fiets te doen. We maken er de laatste jaren ook een traditie van om op het einde van de zomer met onze 3 dochters een fietsvakantie te maken.
Het zijn net deze ervaringen die ons vormen en waardoor we je nog beter kunnen adviseren en bijstaan in de aankoop van een nieuwe fiets en/of accessoire.
Veel fietsplezier,
Tom & Pat

HERSTELLINGEN

Onze winkel is ontstaan uit onze werkplaats en is tot op heden nog steeds de basis (letterlijk want op de benedenverdieping) van onze winkel. We raden elke fiets (onafhankelijk van de aankoopprijs) aan om regelmatig op onderhoud te komen. Hierdoor zal je als fietser nog meer plezier beleven aan je fiets.

Daar onze werkplaats reeds van het begin z’n hoge kwaliteit heeft uitgedragen is het vaak zéér druk qua planning, daarom maken we een onderscheid volgens type herstellingen:

 • ACUTE HERSTELLINGEN (lekke band, defecte remmen, verlichting, …) Hiervoor dien je geen afspraak te maken. Kom gewoon langs met de fiets, wij herstellen hem zo snel mogelijk. Indien beschikbaar stellen we graag (kosteloos) een vervangfiets ter beschikking.
 • PERIODIEK ONDERHOUD Dit gebeurt steeds op afspraak. Op deze manier kunnen we de nodige tijd reserveren voor acute herstellingen. Je kan samen met je afspraak een (kosteloze) vervangfiets reserveren. Afspraken worden meestal 2 tot 4 weken op voorhand vastgelegd.

Door de grote drukte in onze werkplaats levert deze sinds enige tijd een EXCLUSIEVE SERVICE NAVERKOOP, en herstellen we enkel fietsen/modellen:

 • die wij verkocht hebben
 • van merken die wij verkopen, ongeacht waar ze gekocht zijn

VOOR EEN AFSPRAAK

BEL XAVIER

ONZE SPECIALISTATIES:

Merk-Enviolo-300
Merk-Gates-300
Merk-Magura-300
Merk-Pinion-300
Merk-Rohloff-300
Merk-Shimano-300

N8RIDdERS / ONZE FIETSCLUB

N8RIDdERS -Logo-Vrij

Onze fietsgroep/-club is ontstaan uit verschillende gepassioneerde fietsers die bijna geen tijd hadden om naast hun functionele verplaatsingen (woon-werk, ed) ook nog recreatief te genieten van het fietsen. Daarom zijn we gestart met onze wekelijkse fietstocht op woensdagavond. Deze #GMR (Gino’s Midweek Ride) vertrekt steeds om 20u, weer of geen weer en onafhankelijk van het seizoen.

FIETSEN (1) in een leuk GEZELSCHAP (2) in een mooie OMGEVING (3)

ZIN OM MEE TE FIETSEN?

Kom even met ons praten in onze #GinoBikes

Check onze FB-groep

Kom eens naar onze Saturday Night Fever @ Gino’s (elke eerste zaterdag van de maand)

Sluit je aan bij onze Strava-club

LID WORDEN?

Download het inschrijvingsformulier en ontdek de voordelen om een N8RIDdER te zijn, hier.

DINSDAG • SPORTIEVE(RE) RIT • 19u30 • 2 à 3u • (+)28km/u

WOENSDAG • SOCIALE RIT • 20u00 • 22km/u

VRIJDAG • VUILE RIT (MTB) • 19u30

ZONDAG • LANGE(RE) RIT • 8u30 • (+)100km • (+)28km/u

WEBSHOP / PROMO'S

Onze website is GEWELDIG, maar “you ain’t seen nothing before you visit us“! Dus kom maar snel eens langs.

%d bloggers liken dit: